Kaspersky Internet Security для Android, базова ліцензія, на 12 місяців, на 3 пристрої

Kaspersky Internet Security для Android, базова ліцензія, на 12 місяців, на 3 пристрої

Залишіть відгук про цей товар першими

Availability: Відсутній на складі

Короткий огляд

Ваший мобільний пристрій так само вразливий для онлайн-загроз, як і ваш комп'ютер. Тому, коли ви переходите по посиланнях або спілкуєтеся в мережі за допомогою мобільного пристрою, вам також потрібен надійний захист.


Наше рішення блокує шкідливе ПО і небезпечні посилання, фільтрує небажані дзвінки та SMS і захищає ваші особисті дані від сторонніх очей. У разі втрати пристрою, ви зможете знайти його, віддалено заблокувати і очистити пам'ять.
• Розширена захист від шкідливого ПО
• Миттєва реакція на нові загрози
• Блокування небезпечних додатків і сайтів *
• Пошук пристрою в разі втрати або крадіжки
• Захист від шахрайства в інтернеті *
• Віддалене управління через портал My Kaspersky
• Управління через смарт-годинник Android Wear
• Не впливає на час роботи батареї


Не для продажу і активації за межами України, Республіки Білорусь та Республіки Молдови.


Доставка ключа з інструкцією відразу після оплати. Ключ продукту обміну та поверненню НЕ підлягає!


 

Overview

РОЗШИРЕНИЙ ЗАХИСТ ВІД ШКІДЛИВОГО ПО

Ваший мобільний пристрій так само вразливий для онлайн-загроз, як і ваш комп'ютер. Kaspersky Internet Security для Android допоможе вам захистити свій телефон і планшет Android від шкідливого ПО, троянів і інших інтернет-загроз, які не сповільнюючи вашу цифрову життя.

МИТТЄВА РЕАКЦІЯ НА НОВІ ЗАГРОЗИ

Нові загрози виникають постійно. Kaspersky Internet Security для Android використовує хмарні методи, що дозволяють забезпечити захист від новітніх загроз в режимі реального часу *.

ЗАХИСТ ВІД ФІШИНГУ

Kaspersky Internet Security для Android перевіряє всі посилання, включаючи ті, які пересилаються в текстових повідомленнях. Це дозволяє захистити вас від відвідування шахрайських веб-сайтів. *

АНТИ-ЗЛОДІЙ

До складу рішення входить інструмент Анти-Злодій, що дозволяє вам в разі втрати або крадіжки знайти пристрій, дистанційно керувати ним, приховати від сторонніх очей особисту інформацію, а також визначити місцезнаходження загубленого пристрою. Воно залишається під захистом, навіть якщо загубиться чи потрапить до чужих рук.

ЗБЕРЕЖЕННЯ ОСОБИСТИХ ДАНИХ *

Ви можете приховати від сторонніх очей вашу конфіденційну інформацію: список контактів, відомості про вхідні та вихідні дзвінки та SMS, а також відповідні записи в журналах.

ПРОСТЕ УПРАВЛІННЯ

Веб-портал My Kaspersky дозволяє вам керувати захистом в будь-якому місці, де є доступ в інтернет. Ви можете перевірити його безпеку, статус ліцензії, дізнатися про знижки та завантажити безкоштовні продукти «Лабораторії Касперського».

ПІДТРИМКА SMARTWATCH

Смарт-годинник Android Wear тепер можуть показувати повідомлення від Kaspersky Internet Security для Android, встановленого на зв'язаному з ними смартфоні або планшеті. Ви можете посилати команди віддалено, натискаючи на кнопки на екрані годин або використовуючи голосове управління.

Додаткова інформація

Кількість об'єктів, що ліцензуються 3
Тип ліцензії база
Мова інтерфейсу Українська, Англійська, Російська, Мультимовна
Призначення Android