PL3M

SWEET.TV ПАКЕТ PREMIUM LITE ПЕРІОД НА 3 МІС

Залишіть відгук про цей товар першими

Availability: Є в наявності

Короткий огляд

Основні характеристики:


Призначення телебачення: телевізор, смартфони, медіаплеєр, комп'ютер, телевізори SMART


Пакет: Premium lite


Термін дії: 3 міс


182 каналів, 6500 фільмів, амедіатека.


Національні: ТРК Україна HD, 112 Україна HD, Zoom, 5 канал


Преміальні: Animal Planet, National Geographic HD, National Geographic, Nat Geo Wild HD, Nat Geo Wild, Vip Premium HD, Vip Megahit HD, Vip Comedy HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 1, Eurosport 2, FOX HD, FOX, FOX LIfe HD, FOX Life, TLC, Nickelodeon HD, Nickelodeon, Viasat Nature/History HD, Food Network HD, Food Network, Travel Channel HD, Travel Channel, Sony Channel, Sony SKy-Fi, Sony Turbo, Viasat Explorer, Viasat Nature, Viasat History, Fine Living, News One, BBC, Euronews, Euronews HD

Overview

Пакет SWEET.TV Premium lite - доступ до кращих фільмів в один клік! Зручна галерея новинок і популярних фільмів online без довгих пошуків і очікування завантаження. Можливість попереднього перегляду допоможуть Вам швидко визначитися з вибором варіанту озвучення і якістю фільму.

Чому варто купити SWEET.TV Premium lite

Вигода. Підписка доступна на 5 пристроїв знаходяться в одній мережі. Серед 6500 кінокартин кожний знайде щось для себе, можете зібратися всією родиною за переглядом біля телевізора або провести вільний час кожен зі своїм кіно. Ви економите час на пошуки ресурсу або файлу для скачування, а потім не чекаєте поки закінчиться завантаження. Ви економите трафік і завжди отримуєте якісний контент.

Мобільність. Скачайте фільм, який сподобався і подивіться його без доступу в інтернет по дорозі на роботу або під час подорожі.

Мультиплатформність. Одна підписка на всі пристрої і на всі актуальні операційні системи. Додаток Світ ТВ доступний для смартфонів, планшетів, Smart TV, ТВ приставок, ігрових консолей, ноутбуків і ПК. Підтримуються операційні системи Windows (від XP до Windows 10 включно), MacOS, iOS (від iOS 7 і вище), Android (5.0 і новіше).

Простота. Зручна галерея, розбивка по категоріях і жанрам, а також наявність пошуку допоможуть швидко вибрати для себе щось цікаве. Не знаєте що подивитися? Покладіться на вибір SWEET.TV і загляньте в розділ популярних фільмів або ознайомтеся з новинками. Ліцензія активується шляхом введення персонального коду за пару секунд.

Безпека. З ліцензією Premium lite від Світ ТВ Ви отримуєте тільки якісний контент, без вірусів і без реклами.